RAT Braşov nu mai face deja faţă ridicărilor auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi, după ce acest serviciu a fost preluat de regia de transport, pe străzile oraşului există mai multe utilaje care se ocupă de ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar, respectiv şase, numeroase sesizări ale braşovenilor rămân fără răspuns.

CITIŢI AICI DESPRE AFACEREA RIDICĂRILOR AUTO, PE CARE RAT O ŢINE LA SECRET

Este şi cazul lui Ioan Zah, care locuieşte în cartierul Astra, şi, vineri, a sunat la dispeceratul regiei pentru a sesiza faptul că pe Aleea Mimozei sunt parcate trei maşini neregulamentar, care blochează circulaţia pietonală. „Am dat numărul maşinilor, numele meu şi numărul meu de telefon. Doamna mi-a spus că va anunţa poliţistul. Sâmbătă dimineaţa, pe la ora 8.00, am constatat, că nu numai cele trei maşini erau tot acolo, dar încă patru maşini blocau complet circulaţia pietonilor, astfel încât toate persoanele trebuiau să coboare de pe trotuar ca să poată circula", ne-a semnalat Ioan Zah într-o sezizare pe care ne-a transmis-o pe adresa de mail brasov@adevarul.ro. Braşoveanul spune că parcatul ilegal este un fenomen pe această stradă şi una dintre maşini pare chiar abandonată, având roţile dezumflate.

Întrebarea mea este dacă de maşinile care blochează complet circulaţia pietonală RATBV nu se ocupă, atunci cine? De asemenea de ce organele abilitate (poliţia şi primăria) nu sesizează aceste nereguli?", se întreabă nedumerit braşoveanul.

Ridicare pe priorităţi

Reprezentanţii RAT Braşov spun că numărul sesizărilor  venite de la braşoveni, începând cu 1 octombrie, de când RAT a preluat acest serviciu, a fost foarte mare, iar conducere regiei a decis să acorde prioritate sesizărilor referitoare la situaţii în care este blocat, total sau parţial, traficul rutier, cu precădere circulaţia maşinilor de intervenţie pentru situaţii de urgenţă sau a mijloacelor de transport în comun. „RAT Braşov îi asigură pe cetăţeni de faptul că, împreună cu angajaţii celor două firme care desfăşoară activitatea de ridicare şi transport a vehiculelor staţionate neregulamentar, depune toate eforturile pentru soluţionarea tuturor cererilor, în limitele stabilite de lege", ne-a declarat Silviu Ştefan, purtătorul de cuvânt al RAT Braşov, care a spus că în perioada următoare maşinile de la ridicări auto vor ajunge şi pe Aleea Mimozei.

Contacte utile

Informaţii despre maşinile ridicate de pe domeniul public vor pot fi primite la numărul de telefon 0368/444.080 (dispeceratul RAT) sau 0268/407.500 (dispeceratul Poliţiei Municipiului Braşov).

În plus, puteţi reclama aspecte legate de parcarea neregulamentară pe raza domeniului public din municipiul Braşov, la două numere apelabile după ora 23.00: 0755.011.674 - dispecerat FEJER TOP şi 0368.006.200 - dispecerat AN&AG.

Activitatea biroului de eliberări a autovehiculelor ridicate de pe domeniul public se va desfăşura de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 07.00-23.00, iar duminica între orele 07.00-19.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite