Braşov: Cristi Pustai în stand-by, Ionuţ Badea - new entry!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofertat de Steaua şi Dinamo, Dinu Gheorghe va rămâne la FC Braşov, urmând ca până la sfârşitul săptămânii să fie anunţat numele noului tehnician al „stegarilor”. Pe listă se află Cristi Pustai, Viorel Moldovan şi, mai nou, Ionuţ Badea.

Tehnicianul lui Gaz Metan, Cristi Pustai, nu exclude varianta unei mutări la poalele Tâmpei, însă  o decizie finală va fi luată după sentinţa de mâine a Comisiei de Disciplină, for care ar putea retrograda pe FC Argeş în liga secundă, caz în care Gaz Metan Mediaş ar rămâne în Liga 1. „Eu mai am contract un an cu Gaz Metan, iar dacă echipa va continua în primul eşalon, îmi doresc să rămân la Mediaş. Am aflat şi eu de interesul lui FC Braşov pentru mine, iar din ceea ce am vorbit cu cei de acolo am înţeles că se vrea performanţă şi în sezonul următor. O experianţă la un asemenea club reprezintă o mare provocare pentru orice antrenor”, a subliniat Pustai. Viorel Moldovan este o altă variantă pentru preluarea postului lăsat vacant de Răzvan Lucescu, însă fostul internaţional este o opţiune scumpă pentru şefii „galben-negrilor”. 

Ionuţ Badea, ultimul pe lista „stegarilor”

Cu zece zile rămase până la reluarea pregătirilor, un lucru e sigur la FC Braşov: preşedintele Dinu Gheorghe va rămâne la echipă. La capitolul plecări, fundaşul Nae Constantin, aflat la final de contract, este aproape de o despărţire de „stegari”. Mutarea este accentuată şi de declaraţia patronului Ioan Neculaie, care a afirmat zilele trecute pentru „Adevărul” că FC Braşov se va despărţi de unii fotbalişti trecuţi de prima tinereţe. Cu privire la numele noului antrenor, alături de Cristi Pustai şi Viorel Moldovan, pe listă a apărut şi tehnicianul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, un antrenor tânăr, de perspectvă, agreat de conducerea braşovenilor. Şefii de la poalele Tâmpei îşi doresc să meargă pe mâna unui „coach” pe profilul lui Răzvan Lucescu, iar tehnicianul care se află şi în vederile lui Dinamo pare cel mai potrivit, chiar dacă este lipsit de experienţă. Mutarea ar putea fi facilitată de retrogradarea  piteştenilor în liga secundă, situaţie în care, cel mai probabil, Badea se va despărţi de „alb-violeţi”.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite