Proxenet urmărit internaţional, băgat la puşcărie de iubita hoaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă
Foto.arhivă

Un român de 34 de ani, din Giurgiu, care era căutat internaţional pentru proxenetism a fost prins zilele trecute la Braşov. Gavril Marinescu nu ar fi picat poate în plasa oamenilor legii dacă iubita lui nu ar fi fost prinsă la furat într-un complex comercial din Braşov.

Femeia, de 31 de ani, a sustras de pe o masă de prezentare două parfumuri scumpe, ambele în valoare de 1.000 de lei. Le-a băgat într-o sacoşă şi a plecat fiindcă la ieşire o aştepta iubitul ei, proxenetul. Numai că agenţii de pază ai complexului au fost mai rapizi şi au prins-o, apoi au chemat Poliţia.În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că Gavril Marinescu este urmărit internațional.

„Autoritățile italiene au emis pe numele lui, în luna februarie 2011, mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, fiind cercetat pentru că, în anul 2010, împreună cu alți complici, a racolat mai multe tinere din România, pe care le-a obligat apoi să se prostitueze în Messina, Italia, în folosul membrilor grupării. Suspectul a fost reținut și prezentat magistraților Curții de Apel Brașov, care au emis pe numele lui mandat de arestare. Ca urmare a fost încarcerat în arestul I.P.J.Braşov, urmând ca zilele următoare să fie extrădat", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

În ceea ce o priveşte pe iubita lui, aceasta este cercetată în libertate pentru furt calificat.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite