Protest cu îmbrânceli pentru susţinerea lui Raed Arafat, la Braşov FOTO şi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iniţial, pe reţelele de socializare a circulat un mesaj în care braşovenii erau invitaţi la un Flash Mob, în Piaţa Sfatului, în vederea susţinerii SMURD şi a lui Raed Arafat, însă, manifestare s-a transformat într-un miting împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

La manifestarea de vineri seara, din Piaţa Sfatului, s-au adunat în jur de 500 de persoane, de la simpli trecători care s-au aliat mulţimii, până la revoluţionari sau persoane care s-au dat drept suporteri ai echipei FC Braşov. Flash Mob-ul de susţinere a medicului Raed Arafat s-a transformat încet, dar sigur într-un protest vehement la adresa actualei puteri, revoluţionarii venind înarmaţi cu steaguri şi megafoane.

image

Click pe poze pentru mai multe imagini de la protestul de la Braşov

Mitingul nu a fost lipsit de incidente, manifestanţii îmbrâncindu-secu jandarmii în Piaţa Sfatului. În final, coloana de protestatari a plecat spre Prefectură, pe strada Nicolae Bălcescu, unde huiduielile au continuat, însă, nu pentru mul timp. Pentru a preveni unele incidente la faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale Jandarmeriei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite