Braşov: Program de excepţie oferit iubitorilor de teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia zi a Festivalului de Dramaturgie Contempoarană oferă  braşovenilor un program deosebit. Astăzi, pe scena Teatrului „Sică  Alexandrescu“ vor fi prezentate două piese de teatru, iar în foaier vor  fi lansate două volume de dramaturgie contemporană.

Actorii teatrului braşovean vor intra astăzi în competiţie cu piesa  „Lapte negru“ de Vasili Sigarev, în regia lui Claudiu Goga. Cei care se  hotărăsc să urmărească această piesă vor fi încântaţi de portretele bine  conturate ale oamenilor tari, nealteraţi de nimicnicia vremurilor  consumiste.

Tot astăzi, dar de la ora 19.00, în foaierul Teatrului Dramatic va avea  loc prima lansare de carte din cadrul ediţiei de anul acesta. La  eveniment vor fi prezentate două volume de dramaturgie contemporană,  „Teatrul spaniol contemporan“, antologie de Ioana Anghel şi „Dramaturgi  israelieni de azi“, selecţie şi traducere de Ada-Maria Ichim.

Seara se va încheia cu o piesa pusă în scenă de actorii Teatrului Mic  din Bucureşti. „Hotelul dintre lumi“ de Eric-Emmanuel Schmitt, semnată  de regizoarea Alice Barb este o piesă cu predilecţie spre eseul  dialogat, o mostră de dramă cu gust al filosofării care prezintă poveşti  de viaţă.

Preţul biletelor de intrare este cuprins între 15 şi 30 de lei, în  funcţie de locul ocupat în sală. Înainte cu o oră de începerea  spectacolelor vor fi puse în vânzare şi căteva bilete în picioare, la  preţul de nouă lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite