Braşov: Profii au chiulit la examenul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Profii au chiulit la examenul de titularizare
Braşov: Profii au chiulit la examenul de titularizare

La examenul de titularizare, de astăzi, pe liste au fost înscrişi 1745 de candidaţi. La examen au participat, însă cu 323 mai puţini. Examenul s-a desfăşurat normal şi niciun candidat nu a încercat să copieze.

Pentru anul şcolar 2009-2010, Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov a scos la concurs 350 de posturi titularizabile, dintre care 87 în municipiul Braşov. Dintre acestea 49 sunt posturi de educatoare, iar şase sunt de învăţătoare.
 
Examenul a început de la ora 10.00 şi s-a desfăşurat în două centre de titularizare din oraş, Grupul Şcolar de Industrie Uşoară „Maria Baiulescu” şi Liceul „Andrei Mureşanu”. La ora 14.00, când examenul de titularizare s-a încheiat, candidaţii braşoveni au ieşit, în general, bucuroşi şi mulţumiţi de subiecte. „Chiar dacă am avut timp suficient să învăţ, nu sunt prea mulţumit de ceea ce am scris, dar sper să fie bine. Am tratat toate subiectele, acum să vedem… Astăzi am dat examenul de titularizare pentru a doua oară. Anul acesta candidez pentru postul de profesor de istorie”, declară Mircea Coman, de 31 ani. Mulţi dintre cei care au susţinut astăzi examenul de titularizare au trecut pentru prima dată printr-o asemenea experienţă. „Este pentru prima dată când dau examen de titularizare. Am învăţat foarte mult, subiectele mi s-au părut uşoare şi sunt mulţumită de ceea ce am scris”, a spus Livia Vasilică, de 22 de ani.

Candidaţii vor afla rezultatele pe 17 iulie, iar contestaţiile pot fi depuse până pe 20 iulie. Pe 21 iulie vor fi afişate rezultatele contestaţiilor, iar repartizarea candidaţilor admişi va avea loc în perioada 22-29 iulie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite