Procurorul Marius Iacob: „Am convingerea că, într-un an, doi sau chiar mai mulţi,…, vom găsi şi cadavrul Elodiei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţia a fost făcută într-un interviu acordat ziarului „Ring". Procurorul este ferm convins că va reuşi să desluşească misterul dispariţiei avocatei, dar şi să îl trimită după gratii pe asasinul ei.

Convingerea că dosarul dispariţiei Elodiei Ghinescu va fi soluţionat vine după ce anchetatorii, sub coordonarea procurorului Marius Iacob, au descoperit, după 11 ani, şase crime comise în serie în judeţul Argeş.

„Trebuie ca opinia publică să înţeleagă faptul că şi după 10, 11 sau 12 ani o crimă poate fi elucidată. Un omor se prescrie în 15 ani şi, de aceea, şi în cazul «Elodia», eu am convingerea că, într-un an, doi sau chiar mai mulţi, vom rezolva acest caz şi că, în final, vom găsi şi cadavrul Elodiei. În ce-l priveşte pe Cioacă, eu nu mă grăbesc. Este deja condamnat într-un alt dosar, mai are şi alte dosare şi aştept să văd cum reacţionează în fiecare dintre ele", a declarat procurorul Marius Iacob, într-un interviu acordat ziatului „Ring".

Poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat anul trecut, de către Curtea de Apel Braşov, la trei ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere judiciară timp de cinci ani şi daune morale de plătit familiei Ghinescu. Dosarul se află în recurs, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei. De asemenea, poliţistul mai are un dosar pentru penal furt între soţi, aflat pe rolul Judecătoriei Braşov, plus alte dosare civile, aflate pe rolul instanţelor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite