Procurorii au reluat căutările fetiţei dispărute din Harghita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea este în derulare şi până acum au fost escavate terenurile a două imobile situate în apropierea fostei locuinţe a poliţistului Tiberiu Burcuţă, principalul suspect în acest caz.

Citeşte aici mai multe amănunte:

Un poliţist este acuzat de răpirea şi uciderea unei fetiţe

Este o acţiune în derulare, fiind vizate două imobile, respectiv un teren împrejmuit cu gard şi o locuinţă şi curtea acesteia, ambele învecinate cu locuinţa în care a stat, cândva, poliţistul Tiberiu Burcuţă", a declarat, joi, pentru Mediafax, procurorul de caz Marius Foitoş de la Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din Bucureşti

Anchetatorii au folosit la căutări şi câini de urmă, iar un alt poliţist din Miercurea Ciuc, suspectat că l-ar fi ajutat pe Burcuţă să o răpească pe Andreea Simon, a fost testat cu poligraful, la IPJ Cluj.

Vă reamitim că Andreea Simon a dispărut în seara zilei de decembtie 2005, la câţiva metri de casă. Copila, pe atunci în vârstă de 9 ani, a fost văzută ultima oară la o alimentară din apropierea casei, unde fusese că cumpere patru sticle cu apă minerală, chibrituri, o cutie cu smântână şi un caiet. Fetiţa a fost suprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului şi a fost ultima dată când a fost văzută în viaţă.

Principalul suspect în acest caz este subcomisarul Tiberiu Burcuţă, de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita. Acesta a fost pus deja sub învinuire pentru lipsire de libertate şi omor calificat în legătură cu dispariţia minorei Simona Andreea Simon.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite