Braşov: Procesul ucigaşului lui „Râmaru de Braşov“ - public, dar cu uşile încuiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Procesul ucigaşului  lui „Râmaru de Braşov“ - public, dar cu uşile încuiate
Braşov: Procesul ucigaşului lui „Râmaru de Braşov“ - public, dar cu uşile încuiate

Magistraţii braşoveni au decis astăzi să încuie uşile sălii de judecată, din cauza mulţimii de curioşi veniţi la proces. Magistraţii au audiat primii martori şi au decis şi menţinerea măsurii de arestare preventivă.

CITEŞTE AICI:



Zeci de persoane au fost în sala de judecată în timpul procesului lui Mihai Cătălin Szasz, cel care l-a omorât pe George Ionuţ Nicolae, în celula în care erau închişi amândoi. Acesta din urmă era arestat preventiv pentru omor deosebit de grav, după ce le-a omorât, pentru bani, pe Vasilica Mihai, de 27, ani şi Mădălina Motrună, de 17 ani şi le-a ţinut cadavrele ascunse câteva luni.

Primii martori

Judecătoarea de caz a audiat astăzi primii şase martori în proces, iar la termenul următor vor mai fi audiaţi încă doi. Unul dintre martorii chemaţi de procurori pentru a depune mărturie a fost chiar asistentul SMURD care a constatat decesul victimei. „Toţi martorii din proces sunt chemaţi de procurori pentru a depune mărturie. Apărarea nu a solicitat alte probe la dosar şi nici alţi martori pentru a fi aduşi în sala de judecată“, a declarat Alina Mioc, purtător de cuvânt a Tribunalului Braşov. 

Proces public, dar cu uşile închise

Pentru că era zarvă prea mare, magistratul a decis închiderea uşilor, cu toate că şedinţa a fost publică. „Era un dute-vino continuu şi nu se mai înţelegea mare lucru din audierea martorilor. Astfel, la al treilea martor judecătoarea a decis să se încuie uşa pentru a se putea audia martorii în linişte“, a declarat Alina Mioc, purtătoare de cuvânt a Tribunalului Braşov. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite