Braşov: Procesele lui „Râmaru” au fost închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie au dispus astăzi încetarea proceselor deschise în cazul taximetristului ucigaş. Toate cheltuielile de judecată de până acum vor fi suportate de stat.

Atât partea penală cât şi cea civilă au fost închise. Părinţii victimei Vasilica Mihai, au jurat însă că vor face apel şi că vor face orice pentru a-şi recupera banii furaţi de la fiica lor, chiar de la părinţii ucigaşului. „Inculpatul a murit şi pe numele lui nu există nici un bun urmăribil, care să le rămână succesorilor. Fiind major, părinţii nu pot fi traşi la răspundere pentru faptele lui. Singurul lucru care le-a rămas de la el sunt foarte multe amenzi de circulaţie”, a declarat Gabriela Teleky, purtător de cuvânt la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

80.000 de euro, plus daune morale

Părinţii Vasilicăi Mihai sunt hotărâţi să facă apel la decizia magistraţilor Tribunalului pentru Minori şi Familie. „Rămânem şi fără bani şi fără fetiţă. Părinţii lui să plătească. Solicit să mi se returneze măcar banii”, a declarat în faţa instanţei Maria Stoica, mama victimei Vasilica Mihai. Şi sora victimei vrea de la părinţii ucigaşului să îi acopere cheltuielile pentru toate drumurile pe care le-a făcut din Italia în România pentru a participa la procese. Familia Vasilicăi Mihai vrea despăgubiri de 80.000 de euro. Oamenii susţin că asta era suma cu care a plecat tânăra de acasă în ziua în care a fost omorâtă. „Pe lângă aceşti bani vrem şi daune morale”, a adăugat sora victimei, Maria Cristina Mihai.

Apel la decizie

Familia Vasilicăi Mihai este hotărâtă să facă apel la decizia dată astăzi de magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov. Mama fetei spune că va depune plângere şi împotriva prietenilor apropiaţi ai criminalului pe care îi consideră complici.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite