Principalul suspect al crimei din Noua rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii au decis că Victor Erwin Preşmereanu (21 de ani) trebuie să rămână după gratii şi i-au prelungit mandatul de arestare preventivă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov le-au cerut judecătorilor să-i prelungească inculpatului măsura arestării, iar propunerea lor a fost admisă. În consecinţă, Victor Erwin Preşmereanu va mai petrece încă 30 de zile după gratii.

 „În cauză se continuă cercetările, urmând să fie finalizate expertizele dispuse de procuror", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Monica Munteanu.

Victor Erwin Preşmereanu a fost arestat sub acuzaţia de omor deosebit de grav şi rămâne în continuare principalul suspect al comiterii crimei din cartierul Noua.

Conform procurorilor, în data de 29 martie, în jurul orei 16.30-17.00, tânărul ar fi intrat în casa avocatului Victor Todorescu şi a atacat-o pe soţia acestuia cu un cuţit şi un corp dur, alungit, producându-i 40 de leziuni la nivelul capului şi gâtului, în urma cărora victima a decedat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite