Primul Festival Internaţional de Film de la Braşov, la Reduta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a „Brasov International Film Festival" - BIFF, se desfasoară la Centrul Cultural Reduta, în perioada 24-26 februarie 2011.

Festivalul se va desfăşura sub forma unui concurs adresat tuturor creatorilor de scurtmetraje (maximum 25 de minute) din categoria ficţiune, documentar, portret şi reportaj. Filmele înscrise în competiţie trebuie să fie realizate după 1 ianuarie 2009.

Pe parcursul celor trei zile de festival, publicul spectator este invitat vizioneze filmele înscrise în concurs, să viziteze expoziţii de artă fotografică, de obiecte de decor handmade, expoziţie de vinuri precum şi la un vernisaj de artă plastică contemporană.

În plus, în zilele de 24 şi 25 februarie se vor ţine seminarii pe diferite teme. Deceranarea premiilor va avea loc în 26 februarie.

Festivalul International de film de scurt metraj este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Braşov şi a Centrului Cultural „Reduta" şi se află sub patronajul Ambasadorului Franţei, Excelenţa Sa,  Henri Paul.

De asemenea, BIFF se bucură de sprijinul extraordinar al Institului Francez din Bucureşti şi al Alianţei Franceze din Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite