Primarul Braşovului rezolvă ocolitoarea Săcelelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul George Scripcaru, alături de edilul şef din Săcele, Radu Nistor, a fost ieri după-amiază  într-o „inspecţie", asemănătoare celor de dinainte de 1989, pe şantierul ocolitoarei municipiului vecin.

Execuţia acestui tronson de centură a început în anul 2008. Drumul începe de lângă ocolitoarea municipiului Braşov, are o lungime de 4,3 km, câte o bandă pe sensul de mers şi se termină la drumul care merge spre Tărlungeni. De aici maşinile ajung în cartierul Electroprecizia, şi ies în drumul prinicpal  spre Cheia.

Scripcaru, „intermediar"

Prezent la eveniment, primarul George Scripcaru a ţinut să-şi dea şi el cu părerea mai ales că el a fost cel care a pus o vorbă bună pe lângă Radu Berceanu, pentru ca lucrarea să fie preluată de Ministerul Transporturilor. „Fostul primar a început execuţia fără a avea proiect tehnic, finanţare sau orice altceva necesar pentru o astfel de lucrare. Totul a fost pentru imaginea necesară în campania electorală. După aceea, noul primar a trebuit să parcurgă toate etapele necesare şi pentru că nu erau bani l-am ajutat cu tot ce am putut pentru ca Ministerul Transporturilor să preia construcţia acestui drum",  a ţinut să precizeze la faţa locului primarul George Scripcaru, citat de bzb.ro. Acesta a dat garanţie că până la 1 septembrie lucrările vor fi gata, iar traficul greu va fi scos din Săcele.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite