Primăria vrea să amenajeze o zonă de distracţii în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul de agrement va cuprinde, printre altele, o zonă de bowling şi biliard, o sală de căţărare, un spaţiu destinat expoziţiilor,  o sală de conferinţe şi un teren mini-golf. Azi, Consiliul Local a aprobat studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici aferenţi realizării obiectivului de investiţii.

Potrivit proiectului, clădirea va fi construită pe un teren de 15.000 de metri pătraţi, amplasat la poalele pârtiei de schi Bradul, în spatele complexului Capra Neagră, pe strada de acces a Hotelului Sportul şi a telefericului Capra Neagră.

La parterul clădirii va fi zona club bowling - biliard, care va fi deschisă către pârtia de schi. În această zonă vor fi amenajate opt piste de bowling profesionale şi trei mese de biliard.

Nu au fost uitaţi nici cei mici, care vor avea la dispoziţie un minibowling cu două piste şi jocuri electrice-electronice, simulatoare, mese de minihokey, minifotbal, minibasket. De asemenea, va exista şi spaţiu destinat odihnei şi discuţilor, dotat cu fotolii, mese şi scaune pentru public.

Tot la parter va fi amenajată şi o sală de căţărare, cu o înălţime de 9 metri, pentru a se putea realiza pereţi de căţărare cu grade de dificultate şi de tipologii diferite, atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Sala va fi dotată cu vestiare şi duşuri. Accesul se va face prin cartele magnetice, numai de către persoanele care au cumpărat biletul de acces la sală.

Complexul de lucrări va cuprinde şi amenajări exterioare, cum ar fi zone verzi, alei pietonale şi carosabile sau teren pentru skate şi biciclete.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite