Braşov: Primăria vrea să le acorde studenţilor reduceri în... cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Primăria vrea să le acorde studenţilor reduceri în... cluburi
Braşov: Primăria vrea să le acorde studenţilor reduceri în... cluburi

Edilii braşoveni au încheiat, astăzi, un parteneriat de colaborare cu Universitatea Transilvania Braşov în vederea dezvoltării unor proiecte comune, dar şi pentru ca studenţii să aibă parte de unele facilităţi la instituţiile de cultură din oraş şi nu numai.

Una dintre propunerile autorităţilor locale este aceea de a discuta cu patronii cluburilor şi discotecilor din Braşov, pentru ca ei să le acorde studenţilor reduceri sau chiar intrare gratuită la evenimentele organizate în cursul săptămânii. „Vrem să existe viaţă studenţească şi în cursul săptămânii la Braşov. Cu toţii am fost studenţi şi ştim că studenţia are şi părţile ei frumoase. Vrem ca ei să se poată distra şi să aibă unele facilităţi în cluburi, fiindcă nu toţi au posibilităţi financiare şi nu îşi pot plăti intrarea în asemenea locaţii, în weekend”, a precizat primarul George Scripcaru.
Pe lista de reduceri la care se gândesc edilii se găsesc şi cele pentru transportul în comun, dar şi în ceea ce priveşte accesul la instituţiile de cultură din oraş sau la meciurile echipelor locale de fotbal, handbal sau baschet. Primarul a susţinut că reducerile ar urma să fie puse în practică cel târziu la 1 ianuarie 2010.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite