Prima plajă din acest an la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de braşoveni şi turişti au profitat de temperaturile ridicate de afară pentru a face prima baie în piscinele din aer liber de la Paradisul Acvatic.

Reprezentantele sexului slab au profitat de soare pentru a se bronza puţin, astfel că azi, la prânz, mai mult de jumătate din şezlonguri erau deja ocupate. Şi cei mici s-au bucurat de razele soarelui, care au încălzit apa din piscină, numai bună pentru bălăceală.

image

„Am venit împreună cu familia şi stau toată ziua. Cel mic se simte excellent în piscină şi mi-ar fi plăcut să fie apă şi în celelalte bazine. Este prima dată din acest an când facem plajă şi baie în aer liber", a spus Simona Vişoiu (36 de ani).

image

Şi domnii s-au simţit excelent. „E un mijloc de relaxare pentru mine. Am încercat şi apa, care a foarte bună, şi mă simt extraordinar", a spus Sorin Roncea (55 de ani).

image

Turiştii au profitat şi ei de vremea bună, cu regretul că astăzi se vor întoarce casă şi nu se vor putea bucura toată ziua de soare şi bălăceală.

image

„Este prima dată când vin aici, anul acesta, împreună cu soţul meu. Mă simt foarte bine. Fac plajă, iar apa este superbă. Din păcate nu putem sta toată ziua, fiindcă astăzi ne întoarcem acasă, la Vălenii de Munte", a spus Aurelia Soare (50 de ani).

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite