Braşov: Presupusul amant al Elodiei, bun de plată din cauza lui Cioacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Presupusul amant al Elodiei, bun de plată din cauza lui Cioacă
Braşov: Presupusul amant al Elodiei, bun de plată din cauza lui Cioacă

Ilie Cristian ar putea primi o sancţiune între 250 şi 5.000 lei pentru că nu s-a prezentat la audieri în dosarul în care Cioacă este judecat pentru spargerea căsuţei de e-mail a Elodiei Ghinescu.

SPP-istul Ilie Cristian, despre care se presupune că ar fi fost amantul avocatei dispărute trebuia să se prezinte, ieri, la Curtea de Apel Braşov pentru a da declaraţie ca martor în dosarul în care poliţistul Cristian Cioacă este acuzat de infracţiuni informatice. Ilie Cristian nu a venit însă la Braşov. În consecinţă, preşedinta completului de judecată a decis că dacă nici la termenul viitor Ilie Cristian nu se va prezenta să de declaraţii, el să fie amendat.

Cioacă, apărat de un avocat din oficiu?


Nu numai presupusul amant al Elodiei riscă o amendă judiciară ci şi avocata lui Cristian Cioacă. Maria Vasii nu s-a prezentat, ieri, la proces motivând că trebuie să fie în altă parte. În cazul în care nu va dovedi că într-adevăr a avut un alt process pe rol, Maria Vasii riscă o amendă între 500 şi 5.000 lei.Mai mult, dacă avocata nu se va prezenta nici la următorul termen de judecată, lui Cioacă i se va acorda un avocat din oficiu fiindcă asistenţa juridică pe durata procesului este obligatorie.

Următorul termen de judecată a fost fixat pentru data de 30 noiembrie.

Citeşte aici glumele lui Cioacă făcute pe seama lui Ilie Cristian

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite