Preotul braşovean care era să omoare o fetiţă în cristelniţă va continua să boteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Comşulea, preot la Biserica „Schimbarea la faţă" de la Micşunica,  spune că va continua să creştineze copiii pentru că, din punctul lui de vedere, nu a greşit cu nimic. În tot acest timp, procurorii îl cercetează pentru loviri şi alte violenţe.

Citeşte aici cum era să omoare preotul Comşulea o fetiţă de şase săptămâni

Eugen Comşulea spune că scandalul în care a fost implicat nu l-a afectat deloc. „Avem programate foarte multe multe botezuri fiindcă intrăm în Postul Crăciunului. Eu nu am greşit cu nimic, am vorbit cu doctorii care s-au ocupat de copil şi nu i-au făcut absolut nicio manevră de resuscitare. Anual, la biserică sunt botezaţi 160 de copii, din care jumătate i-am botezat eu", spune preotul Eugem Comşulea.

În ceea ce priveşte plângerea penală depusă de părinţii micuţei care era să moară în cristelniţă, preotul a spus doar că „lăsăm organele de anchetă să-şi facă treaba".

 Ancheta în acest caz este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. „A fost înregistrată o plângere şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, procurorul Ramona Muscalu.   

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite