Premieră la Braşov: poliţiştii au trimis un şofer recalcitrant după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii reghineni îşi schimbă sediul
Poliţiştii reghineni îşi schimbă sediul

Bărbatul, care mirosea puternic a alcool a refuzat să sufle în fiolă. La spital a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi a făcut un scandal atât de mare încât poliţiştii au decis să „cazeze" în arestul IPJ Braşov.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, când doi amici, Ştefan L., de 34 de ani, şi Ştefan C., de 48 de ani, ambii din Săcele, au plecat la o plimbare cu maşina. Pe drum, autoturismul, condus de Ştefan C., a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie. Oamenii legii l-au pus pe şofer să sufle în fiolă. Aparatul etiloest a arătat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,94 mg/l. În consecinţă, şoferul a rămas fără permis de conducere.

Amicul său, Ştefan L., care era doar pasager,  nu a învăţat nimic din experienţa amicului său. Câteva ore mai târziu, la ora 21.45, el s-a urcat în acelaşi autoturism şi a pornit la drum pe aceeaşi stradă unde fusese iniţial oprit prietenul său. Bărbatul a avut acelaşi ghinion şi a fost tras pe dreapta de poliţişti.

Persoana respectivă a fost invitată să fie testată cu aparatul etilotest, a refuzat, a fost condusă la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, unde a refuzat categoric  recoltarea probelor. Suspectul a fost reținut și încarcerat în arestul I.P.J.Brașov pentru infracțiune la Legea Circulației. El a fost prezentat, astăzi, magistraților brașoveni", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite