Prefectul Ion Gonţea are datorii de peste 350 de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Gonţea are datorii la CEC, contractate pe 15 ani. FOTO: Stelian Grăjdan
Ion Gonţea are datorii la CEC, contractate pe 15 ani. FOTO: Stelian Grăjdan

Într-un top al prefecţilor din România care au datorii la bănci, la companii sau persoane fizice, prefectul Braşovului ocupă locul al patrulea pe ţară.

Deşi în declaraţia de avere nu apare moneda în care are de plătit datoriile, Ion Gonţea recunoaşte că este vorba despre 350.000 de euro, contractaţi la CEC. „Banii i-am împrumutat pentru investiţii, mai ales în construcţii, atât la Bran, de unde sunt eu, cât şi la Braşov. De exemplu, mi-am transformat casa din Braşov într-un mini-hotel, iar acum sper să producă, pentru a putea achita creditele. Eu mi-am unificat mai multe credite, de curând, şi sper ca investiţiile pe care le-am făcut să producă, pentru a achita creditul care se întide pe aproximativ 15 ani", ne-a decarat Gonţea.
Înaintea prefectului de Braşov, conform topului întocmit de Econtext, se situează doar prefecţii din Teleorman, Ilfov şi Bucureşti.

Conform unui alt top realizat de Econtext, Gonţea ocupă locul 19 în funcţie de salariile obţinute lunar de prefecţi, cu suma de 5.669 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite