Braşov: Peste 5000 de bikeri au asurzit Predealul (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Peste 5000 de bikeri au asurzit Predealul (FOTOGALERIE)
Braşov: Peste 5000 de bikeri au asurzit Predealul (FOTOGALERIE)

Cea de-a doua zi a „East European Motor Show Predeal” a fost plină de evenimente. Platoul Trei Brazi a răsunat de sunete de motoare şi de muzică bună şi a fost plin cu bikeri şi pasionaţi de motoare. Vezi GALERIA FOTO.

La cea mai mare întrunire motociclistică din ţară au ajuns, până în acest moment, peste 5000 de bikeri, veniţi atât din ţară cât şi din străinătate. Majoritatea dintre aceştia au fost îndrumaţi spre zonele de campare care au găzduit aproximativ 2.000 de corturi.

Pentru cei care au participat la marea întrunire a motocicliştilor au fost amenajate numeroase terase la care s-au putut aşeza şi servi masa. Pentru ei s-au pregătit mititei, care puteau fi cumpăraţi cu 2-2,5 lei/buc, frigărui cu preţ ce urca de la 5 lei, porc la proţap cu 8 lei, dar şi diverse băuturi.  Nelipsita bere la pahar se putea cumpăra cu 3 lei, iar o sticlă de vin varia între 26 şi 36 de lei.

Defilare de motoare
Chiar dacă vremea nu a fost prea prietenoasă şi a plouat, bikerii nu au renunţat la defilarea de motoare. Aceasta a avut loc la ora 13.00, startul s-a dat de pe platforma Trei Brazi şi s-a încheiat la Clăbucet. La marea defilare au participat peste 2000 de motoare, publicul fiind încântat de show.

Concursuri diverse pentru bikeri
Pentru ca atmosfera să fie una deosebită, organizatorii au pregătit numeroase concursuri la care bikerii şi-au demonstrat măiestria. La concursul de băut bere participanţii au trebuit să bea câte 3 pahare de bere, cel mai rapid fiind desemnat câştigător. Tot pe platforma Trei Brazi, de la Predeal a fost organizat şi un concurs de cărat greutăţi cu motorul, concurs la care au fost premiaţi bikerii care reuşeau să care, într-un timp record greutăţile. Tot aici a avut loc şi un concurs de slow riding, iar pentru fetele pasionate de motoare s-a organizat un concurs de Miss Motor.

Body painting
Tot pe scena amplasată pe platforma de la Trei Brazi din Predeal au dansat trei tinere frumoase, pictate pe corp. Acestea i-au lăsat pe bikeri cu gura căscată. În plus, una dintre spectatoare vâzând cât de minunat au fost pictate, s-a lăsat şi ea pictată de profesioniştii în body painting.
 
Cel mai vârstnic biker
Printre renumiţii bikeri adunaţi la Predeal s-a numărat şi Nea Liche, din Mureş care de 40 de ani conduce motoare. „Am un BMW, dar merg încet cu el pentru că la pensia mea nu îmi permit săp iau amenzi de circulaţie. Trec mulţi motociclişti pe lângă mine, însă bravo lor că nu le este frică de amenzi şi că sunt nonconformişti”, declară bărbatul.
În această seară vor avea loc numeroase concerte de muzică rock. Pentru iubitorii de motoare vor cânta trupele „Fortunateller”, „Guerillas”, „Interzis”, „9,7 Richter”, „Black Jack”, „True Mind” şi „Truper”. Cea mai aşteptată trupă de rock, care va sosi în această seară este „Cargo”.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite