Practică internaţională pe bani, pentru studenţii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii şi masteranzii din anii terminali se pot înscrie la unul dintre stagiile de practică puse la dispoziţie într-una dintre cele 110 ţări partenere AIESEC.

În perioada 10-22 mai, voluntarii organizaţiei studenţeşti AIESEC desfăşoară o campanie de informare cu privire la stagiile internaţionale de practică plătită, pentru studenţii cu cel puţin două luni de experienţă în câmpul muncii şi care ştiu să vorbească engleza, la nivel mediu.

Studenţii sau masteranzii pot alege să facă practică în companii din domeniul tehnic, economic şi educaţional. Posturile sunt în programare web, dezvoltare software, inginerie mecanică, management, finanaţe, marketing, contabilitate, resurse umane, training, lingvistică şi pedagogie.

Avantajele practicii

Studenţii care urmează un stagiu de practică internaţională pot avea şansa să se angajeze într-o companiei multinaţională, se pot lăuda cu experienţa într-un mediu de lucru internaţional şi pot avea şanse mai mari la angajare.

Pe toată perioada stagiului de practică, studenţii beneficiază de un salariu lunar stabilit de companie, care le va acoperi masa şi cazarea.

Stagiile de practică sunt recunoscute de Universitatea „Transilvania" din Braşov. De altfel, anual, pe platforma internaţională a organizaţiei AIESEC sunt valabile peste 1.500 de stagii de practică plătită.

Studenţii şi masteranzii interesaţi pot completa formularul de inscriere disponibil la adresa http://practica.aiesecbv.ro, până la data de 22 mai.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite