890 de posturi vacante în spitalele din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Listele posturilor vacante  din spitalele braşovene şi a posturilor din unutăţile sanitare propuse pentru a fi transformate în azile au fost publicate pe site-ul Ministerul Sănătăţi.

Potrivit listelor publicate pe site-ul ministerului, la Braşov sunt vacante 144 de posturi de medici, pe specialităţi.

Cele mai multe sunt pentru medicină internă - 19 şi pentru neurologie - 16 posturi complete. De asemenea sunt vacante, în total, 383 de posturi de asistenţi medicali.

Astfel, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă sunt opt posturi vacante de medici şi 18 de asistenţi, la Sanatoriul de Nevroze Predeal un post vacant de medic şi două de asistenţi, la Spitalul Zărneşti şase posturi de medici şi 16 asistenţi, la Spitalul Rupea patru de medici şi nouă de asistenţi, la Făgăraş 29 posturi vacante de medici şi 42 de asistenţi, la Boli Infecţioase Braşov e nevoie de trei medici şi patru asistenţi, la Pneumoftiziologie de nouă medici, 11 asistenţi. Maternitatea are nevoie de 28 de medici şi 95 de asistenţi, Psihiatria de zece medici şi zece asistenţi, Spitalul de Copii de şapte medici şi 41 de asistenţi, iar Spitalul Judeţean de 37 medici şi 135 de asistenţi, scrie monitorulexpres.ro.

Condiţiile în care se va realiza procesul de redistribuire, etapele şi paşii pe care personalul sanitar trebuie să îi facă pentru ocuparea unui post vor fi aprobate până marţi, 22 martie 2011, prin Ordin al ministrului Sănătăţii.

Redistribuirea propriu-zisă a  personalului va începe în data de 1 aprilie 2011, se va desfăşura în mai multe etape şi va dura cel mult 60 de zile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite