Poliţistul Cristian Cioacă o vrea pe sora lui curator pentru fiul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Cioacă Foto. Adevărul Braşov
Cristian Cioacă Foto. Adevărul Braşov

Joi, la Curtea de Apel Braşov, a avut loc un nou termen în cadrul recursului declarat împotriva sentinţei în urma căreia Cristian Cioacă a fost achitat de infracţiunea de furt între soţi. 

Din păcate, instanţa a acordat un nou termen de judecată fiindcă nu a fost numit curatorul pentru fiul soţilor Cioacă-Ghinescu, micul Patrick, care nu are vârsta legală pentru a se reprezenta singur. Curatorul este numit de către instanţă, însă Cristian Cioacă s-a prezentat joi la proces cu hârtie parafată de un notar, prin care el o numeşte curator pe sora lui, Ana Maria Ene. Cu alte cuvinte, poliţistul vrea ca sora lui să-i apere toate interesele fiului său în acest proces, în care este judecat pentru că ar fi furat mai multe bunuri ale Elodiei Ghinescu.

Puterea de decizie nu stă însă în mâinile lui Cristian Cioacă, ci a magistraţilor de la Judecătoria Piteşti. „Curtea de Apel Braşov a trimis o adresă la Primăria Piteşti pentru numirea unui curator pentru copil, iar Primăria a trimis deja adresa către Judecătoria Piteşti. Instanţa a fixat termen pe 5 septembrie, însă voi face o cerere pentru preschimbarea termenului pentru a se pronunţa mai repede", a spus avocata familiei Ghinescu, Marilena Crina Radu. Până atunci, judecătorii Curţii de Apel Braşov au decis să continue procesul de furt între soţi pe data de 17 mai.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost achitat de această înfracţiune în iunie anul trecut, de Judecătoriei Braşov. Poliţistul a fost trimis în judecată pentru furt între soţi în vara anului 2010, după ce părinţii Elodiei au făcut o plângere penală împotriva ginerelui lor. Mai exact, l-au acuzat pe Cioacă de faptul că a sustras bunuri ale Elodiei în valoare de 500.000 de lei, dar şi bunuri care le aparţineau lor, în valoare de 200.000 de lei. Concret, Cioacă şi-ar fi însuşi genţi, pantofi, haine sau bijuterii, toate de firmă, dar şi bunuri care îi serveau Elodiei în exercitarea profesiei de avocat, cum ar fi cărţi, imprimantă sau fax. Având în vedere că Elodia a fost declarată oficial moartă, fiului ei îi revin ca moştenire o mare parte din bunurile mamei lui.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite