Poliţiştii locali au avut o noapte agitată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au prins trei hoţi de fier vechi Foto. Poliţia Locală Braşov
Poliţiştii au prins trei hoţi de fier vechi Foto. Poliţia Locală Braşov

Oamenii legii au prins mai multe persoane care au comis ilegalităţi, dar şi o femeie care arunca cu sticle şi peturi de plastic în maşinile care circulau pe B-dul Iuliu Maniu. 

Primii care au picat în plasa poliţiştilor au fost trei indivizi din Săcele, care au fost prinşi în Centrul Civic, în timp de furau mai multe componente metalice din fosta uzină Hidromecanica. Ionel G., de 19 ani, Flavius M., de 16 ani şi Ion C., de 21 de ani, au fost conduşi de poliţiştii locali la Secţia 1 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Azi-noapte, în jurul orei 01.45, poliţiştii locali au prins o femeie de 67 de ani, care arunca cu sticle şi peturi din plastic în maşinile aflate în trafic pe B-dul Iuliu Maniu. Fiincă braşoveanca era violentă şi avea un limbaj incoerent, ea a fost dusă de oamenii legii la Spitalul de Neuropsihiatrie - Secţia de Psihiatrie  din Braşov.
         
„Tot în cursul nopţii a fost condus, de către poliţiştii locali, la centrul de persoane fără adăpost numitul Ion D. - în vârstă de 48 de ani. Persoana nu deţine locuinţă şi  a fost depistată în pasajul Hidromecanica unde încerca să se încălzească", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Marcel Chirilă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite