Poliţiştii i-au sfătuit pe braşoveni cum să se protejeze de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Oamenii legii au defăşurat trei acţiuni preventive, pe linia furturilor din locuinţe, a furturilor din buzunare şi poşete în mijloacele de transport în comun, dar şi pe linia delincvenţei juvenile.

Astfel, ieri poliţiştii Secţiei 3 au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii furturilor din locuinţe şi au distribuit pliante cu materiale informative în cartierul Tractorul. Poliţiştii au stat de vorbă cu şapte proprietari de locuinţe, care au fost informaţi cu privire la măsurile de autoprotecţie pe care le pot adopta şi au fost  distribuite 115 pliante.

Poliţiştii  Secţiei 4 au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii furturilor din buzunare şi poşete în mijloacele de transport în comun. Oamenii legii au discutat cu 15 călători, cărora li s-au prezentat metode de prevenire a acestor furturi. Poliţiştii au mai înmânat 50 pliante cu măsuri de autoprotecţie împotriva persoanelor care încearcă să fure din buzunare şi poşete.

De asemenea, poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii au organizat trei întâlniri, la care au participat 150 de elevi şi 9 cadre didactice din cadrul şcolii Generale nr 31 Braşov. Acţiunea a avut drept scop pregătirea antivictimală şi antiinfracţională a elevilor, fiind abordate subiecte ca răspunderea penală la minori, educaţie rutieră şi prevenirea delincvenţei juvenile. Cu aceasta ocazie, poliţiştii au pus la dispoziţia şcolii  2 afişe, 50  broşuri şi 200  fluturaşi, toate pe subiectele menţionate mai sus.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite