Poliţiştii caută o reţea de hoţi de maşini de lux care acţionează în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta oamenilor legii a stabilit, până în prezent, că autoturismele sunt furate din Italia, după care sunt vândute şi revândute, până când li se pierde urma. Ieri, poliţiştii au reuşit să identifice două maşini de lux furate, în Braşov. Ancheta se desfăşoară în colaborare cu poliţiştii italieni.

Poliţiştii de la Compartimentul Trafic şi Furturi din Autoturisme, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au găsit cele două maşini, un BMW şi un Audi A8, în Braşov şi Săcele. Maşinile fuseseră cumpărate la un preţ mult sub valoarea de piaţă, de către doi braşoveni de 30, respectiv 42 de ani. Cumpărătorii, ambii de bună credinţă, nu au apucat să se bucure prea mult timp de achiziţiile făcute, fiindcă poliţiştii au intrat pe fir şi le-au ridicat maşinile.

Conform verificărilor efectuate de polițiști, ambele autoturisme au fost furate, în acest an, din Italia. Cele două autoturisme au fost ridicate de polițiști, iar cercetările continuă, în colaborare cu polițiștii italieni, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care au fost furate și au ajuns, ulterior, în posesia brașovenilor", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Poliţiştii atrag atenţia braşovenilor să fie foarte atenţi atunci cumpără bunuri la preţ de chilipir.

Recomandăm cetățenilor să fie atenți la cumpărarea unor autoturisme sau orice alte bunuri, când se cere un preț mult sub prețul pieței, întrucât se expun la astfel de fapte, pierzând bunurile respective și fiind pasibili, în unele cazuri, de răspundere penală. Dacă există suspiciuni în efectuare unei tranzacții, cu privire la bunul respectiv sau documentele aferente tranzacției, recomandăm cetățenilor să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să ne sesiseze telefonic, prin serviciul gratuit 112", a mai precizat comisarul şef Liviu Naghi.   

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite