Poliţiştii braşoveni caută recruţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care doresc să lucreze în Poliţie au acum ocazia să-şi realizeze visul. Instituţiile Ministerului Administraţiei şi Internelor organizează, în perioada 12 aprilie -31 mai, înscrieri la toate şcolile de poliţie din ţară.

Cele mai multe locuri, 1404, au fost scoase la concurs de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr" din Câmpina, urmată de Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza", care oferă 364 de locuri la specializarea „ordine şi siguranţă publică" şi doar 40 de locuri la specializarea „Drept".

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan" din Cluj pune la dispoziţie 300 de locuri. Şi romii pot deveni poliţişti, ei având un număr de locuri pe care pot candida.

Examene de admitere vor avea loc şi la Academia Naţională de Informaţii Bucureşti, Academia Tehnică Militară Bucureşti, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu" Sibiu şi Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I" Piteşti.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la Serviciul Resurse umane din cadrul IPJ Braşov, la numerele de telefon 0268/407.500 int. 21708, 21747 şi 21748 sau prin e-mai la adresa smru@bv.politiaromana.ro.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite