Poliţiştii braşoveni au prins două grupuri de hoţi care au furat bunuri de peste 30.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspecţii au fost reţinuţi în cursul zilei de ieri şi au fost prezentaţi instanţei, care a dispus cercetarea lor în stare de libertate.

Prima grupare, formată din doi bărbaţi şi o femeie, a fost prinsă de poliţiştii Secţiei 1. Cei trei sunt suspectaţi că în perioada februarie 2009-februarie 2010 au dat 10 spargeri în nouă locuinţe şi anexele unui spital din cartierul Schei. V.Ştefan, 40 ani, S.Viorel, 34 ani și S.Nicoleta, 29 ani, au sustras bunuri casnice, electrotehnice, scule, cabluri, alimente,telefoane mobile, creând un prejudiciu total de 30.000 de lei.

Al doilea grup de hoţi a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 2. Oamenii legii au stabilit că S.Alexandru,17 ani și S.Aurelian, 24 ani, sunt suspecți în cazul unui furt comis în noaptea de 3 spre 4 iulie, când „s-a pătruns pe uşa lăsată descuiată, într-o locuinţă, de unde s-au sustras o unitate centrală calculator, patru butelii de gaz şi o rolă de vată minerală pentru izolaţii, în valoare totală de 1.300 lei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite