Poliţiştii au prins un braconier cu raţele vânate în plasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Suspectul, un zărneştean de 24 de ani, a fost prins în urma unei acţiuni a poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea braconajului.

Individul a fost depistat în Zărneşti, în zona podului peste râul Bârsa, pe strada Celulozei. Bărbatul avea asupra lui o plasă, în care se aflau două raţe sălbatice pline de sânge.Poliţiştii au stabilit că raţele fuseseră împuşcate cu puţin timp înainte de depistare.

„În zona unde a fost depistat suspectul, la aproximativ 30 de metri de albia râului, poliţiştii au găsit, ascunsă în zăpadă, o armă artizanală cu lunetă, de 60 cm lungime, precum şi o cutie cu 45 de cartuşe cu glonţ, calibru 5,6 milimetri. În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că raţele au fost vânate de suspectul depistat, împreună cu alt suspect de 22 ani, din municipiul Braşov, care deţinea în mod ilegal arma. Arma şi muniţia au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infractiunilor de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi munişiilor, arma urmând a fi expertizată tehnico-ştiinţific", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite