Poliţiştii au prins şapte hoţi într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mult, oamenii legii au reuşit să recupereze, în totalitate, prejudiciul creat de principalii suspecţi ai comiterii furturilor.

Hoţii au fost prinşi ieri, în urma acţiunilor desfăşurate de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Braşov. Unul dintre suspecţi a fost „săltat" chiar de pe patul de spital, unde se afla internat pentru îngrijri medicale. Bogdan M., de 22 de ani, era căutat după ce ancheta a stabilit că, împreună cu un alt braşovean, a tâlhărit un bărbat, în noaptea de 16 spre 17 decembrie 2010. Suspectul a fost prezentat, azi, instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Tot ieri, poliţiştii din Lisa au prins trei adolescenţi, care au furat, în perioada august-decembrie 2010, bunuri casnice şi electrocasnice, în valoare de 3.000 de lei, dintr-o locuinţă aflată în construcţie. „După numai câteva ore de la sesizare, polițiștii i-au identificat pe suspecții în acest caz, S.Marin,15 ani, S.Ioan, 18 ani și V.Pavel,14 ani, și au recuperat în totalitate prejudiciul. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Şi poliţiştii din Hoghiz au prins trei bărbaţi care au sustras din grajdul unui localnic 300 de kilograme de cabluri şi profile metalice. „După numai câteva ore de la sesizare, polițiștii i-au identificat pe suspecții în acest caz, T.Balazs, 33 ani, G.Șandor, 22 ani și H.Vasile, 20 ani, reușindu-se recuperarea în totalitate a prejudiciului. Cercetările continuă, cu suspecții în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat", a mai spus comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite