Poliţiştii au prins, într-o singură zi, şapte condamnați la pedepse cu închisoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au prins pe condamnaţi într-o singură zi Foto.arhivă
Poliţiştii i-au prins pe condamnaţi într-o singură zi Foto.arhivă

Ei au fost introduşi în arestul Poliţiei, urmând ca zilele următoare să fie transferaţi în penitenciar pentru executarea pedepselor.  

Condamnaţii au fost prinşi în cursul zilei de ieri. Astfel,într-o locuință din Prejmer, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Prejmer au  depistat un localnic de 23 ani, care are de executat 8 ani pentru tâlhărie. De asemenea, polițiști din cadrul Secției 6 Politie Rurală Hoghiz, împreună cu cei de la Secția 2 Poliție Rurală Feldioara au prins, în comuna Apața, trei localnici de 18,19 și 25 ani,condamnați la câte 2 ani închisoare pentru tâlhărie.

Tot ieri, polițistii din cadrul Postului de Politie Racoș, împreună cu 4 jandarmi din cadrul Grupării mobile de Jandarmi Brașov, au depistat,în comuna Racoș, doi localnici de 24 și 28 ani,care au de executat 2 ani, respectiv 2 ani și 4 luni pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea gravă a ordinii și liniștii pubice, iar în sediul Curții de Apel Brașov, a fost prins şi reţinut un făgărășean de 28 ani, condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiuni de vot dublu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite