Braşov: Poliţiştii şpăgari au fost trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Poliţiştii şpăgari au fost trimişi în judecată
Braşov: Poliţiştii şpăgari au fost trimişi în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au finalizat rechizitoriul în cazul celor doi poliţişti de la Secţia 5, acuzaţi de luare de mită şi complicitate la luare de mită. Citeşte întreaga poveste a poliţiştilor şpăgari aici:

Poliţiştii Ciprian Lucian Chinde, 39 de ani, şi Nicolae Olteanu, 39 de ani, au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv, zilele trecute. Potrivit rechizitoriului,  în data de 23 septembrie 2009, în intervalul orar 22.30-24.00, cei doi au fost prinşi în flagrant în timp ce pretindeau de la doi investigatori sub acoperire suma totală de 700 lei pentru a nu constata comiterea unor contravenţii.

Surprize pe timpul anchetei


Procurorii au avut parte şi de surprize pe parcursul anchetei. Ei au aflat că cei doi poliţişti nu cereau mită pentru prima oară. „Până la emiterea rechizitoriului, faţă de inculpaţi au fost extinse cercetările pentru comiterea unei alte infracţiunii de „luare de mită”, ca urmare a denunţului depus de către Z.M.D., în vârstă de 21 de ani, potrivit căruia, tot în noaptea de 23/24.09.2009, inculpatul C.L.C. a pretins,  iar inculpatul O.N. a primit suma de 50 lei pentru a pentru a nu constata comiterea unei contravenţii şi a nu aplica sancţiunea prevăzută de lege“, a precizat procurorul Carmina Reit, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite