Poiana Braşov: Casa Crăciun a luat foc la începutul Postului Paştelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii militari au fost alertaţi luni dimineaţă, în jurul orei 4.30, la numărul unic de urgenţă 112, din cauza izbucnirii unui incendiu la o vilă din staţiunea Poiana Braşov.

Potrivit primelor informaţii de la Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, incendiul a izbucnit la Casa Crăciun, de pe strada Poiana Ruia nr. 1. Pompierii au precizat că nu sunt victime.Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, la ora izbucnirii incendiului în imobil se afla un bătrân de 70 de ani, care a fost scos la timp din clădire.

"A ars în totalitate acoperişul, pe o suprafaţă de 80-100 de metri pătraţi. De asemenea, a fost distrusă şi o parte din mansardă, pe o suprafaţă de
70-80 de metri pătraţi şi am fost nevoiţi să decopertăm pentru a putea stinge incendiul", a spus reprezentantul ISU Braşov.

Pompierii au intervenit cu o autospecială din Poiana Braşov şi cu două din cadrul ISU Braşov, intervenţia durând aproximativ patru ore.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite