Planificaţi-vă călătoriile cu RAT Braşov şi Google Transit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul Braşov
Foto. Adevărul Braşov

În urma unui parteneriat cu firma braşoveană Krogan Inventiv, site-ul RAT Braşov, respectiv www.ratbv.ro, va conţine începând de astăzi, două linkuri prin accesarea cărora se pot obţine informaţii necesare pentru planificarea cât mai eficace a călătoriilor în municipiu. 

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, parteneriatul încheiat între RAT Braşov şi SC Krogan Inventiv SRL nu a presupus nici un fel de costuri din partea regiei.
Primul link realizează legătura spre o pagină internă a site-ului www.ratbv.ro, pagină ce conţine toate instrucţiunile necesare pentru planificarea călătoriei cu ajutorul aplicaţiei Google Transit. Al doilea link îndreaptă utilizatorul, direct din pagina de internet a Regiei, către Google Maps. Datele pentru aplicaţia amintită au fost prelucrate de către angajaţii Regiei şi cei ai partenerului nostru, Krogan Inventiv SRL.
Google Transit este cel mai folosit planificator din lume şi conţine informaţiile de timp şi ruta optimă recomandată, în funcţie de ziua şi ora selectată de utilizator. De menţionat că această aplicaţie este disponibilă şi pe terminalele mobile ce rulează pe platformele Android şi IOS, prin aplicaţia Google Maps. Rolul firmei Krogan Inventiv a fost acela de a genera programul care converteşte informaţiile despre staţii, orare şi trasee în formatul solicitat de Google.   
Trebuie precizat faptul că, potrivit Google, indicaţiile obţinute în urma folosirii aplicaţiei Google Transit au ca scop planificarea călătoriei. Se poate ca utilizatorii să constate că, uneori, proiectele de construcţie, traficul, vremea sau alte evenimente pot schimba condiţiile de planificare, apărând diferenţe nedorite.  

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite