Braşov: Pietoni spulberaţi pe şosele judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Pietoni spulberaţi pe şosele judeţului
Braşov: Pietoni spulberaţi pe şosele judeţului

Trei bărbaţi au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost implicaţi în accidente rutiere. Poliţiştii spun că o mare parte din vină o poartă chiar pietonii, care traversează strada prin locuri nepermise.

Primul accident grav s-a petrecut aseară, în jurul orei 1915, pe Bulevardul Unirii din Făgăraş. Poliţiştii spun că un pieton a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost accidentat grav de un autoturism marca Opel, condus de un tânăr de 18 ani.

Al doilea accident s-a produs joi dimineaţa, la ora 02.40, pe B-dul Gării, în faţa Sălii Sporturilor din Braşov. Doi tineri, unul din Craiova şi altul din Timişoara, au fost răniţi grav după ce au fost loviţi de o maşină în timp ce traversau strada. Autoturismul care i-a accidentat era condus de un tânăr de 27 ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, ca urmare a fost condus la spital pentru recoltare probe biologice, iar cercetarile continuă pentru stabilirea împrejurarilor exacte în care s-a produs evenimentul“, a explicat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite