Petreceri, teatru şi operă, în weekend la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe braşoveni îi aşteaptă un weekend plin de evenimente pentru toate gusturile.

În fiecare vineri sunteţi invitaţi la Latino parties & clubbing la Club LA TINO, iar pentru a vă bucura de muzica anilor 70-90 sunteţi aşteptaţi la Club 80, începând cu ora 22.00. Tequila Bowling vă invită la Tequila Party.

Sâmbătă, bărbaţii sunt la putere. Tot reprezentanţii sexului tare sunt invitaţi la petreceri de zile mari, de Ziua Bărbatului. Cei care vor să o asculte pe Raluka, să bea o bere şi să aibă parte de multă voie bună sunt aşteptaţi la Unirea Shopping Center, începând cu ora 17.00. Şi Social Pub îi sărbătoreşte pe bărbaţi, începând cu ora 22.00, când, spun organizatorii, se vor dedica în totalitate reprezentanţilor sexului tare. Sâmbătă, 5 mai, Bamboo Braşov te invită la un eveniment deosebit, Absolut Blank Party, alături de DJ SIMON & WHITE TRUMPET! Intrarea costă 20 de lei. Fetele beneficiază de un long drink în baza biletului de intrare.

Recital, teatru şi operă

Consiliul Judeţean Braşov şi Muzeul „Casa Mureşenilor" vă invită vineri, 4 mai 2012, de la ora 16. 00, la Recital de pian. Vor interpreta NASTASIA IACOB - pian, clasa prof. Conf. CORINA IBĂNESCU. În program lucrări de: J. S. Bach, W. A. Mozart, F. Liszt, M. Ravel.

Iubitorii de teatru sunt invitaţi vineri seara, de la ora 19.00, la avanpremierea piesei „Fazanul" de George Feydeau, care se va juca în sala mare a Teatrului „Sică Alexandrescu". Sâmbătă, 5 mai, se pune în scenă „Puterea obişnuinţei" de Thomas Bernhard, la sala mare, începând cu ora 19.00, în regia lui Claudiu Goga.   Duminică, 6 mai, tot la sala mare, de la ora 19.00, se joacă piesa „Jake şi femeile lui" de Neil Simon, în regia lui Petre Bokor.  

Duminica este destinată şi celor mici. La Teatrul Archino pentru copii, de la 10.30 şi 12.00, se va juca piesa  „Mica Vrăjitoare"  de Liviu Steciuc.

Iubitorii de operă sunt invitaţi sâmbătă, 5 mai,  de la ora 18.30, la Opera Braşov, la „Cenuşăreasa" de G. Rossini, dirijor Alfonso Saura din Spania. Regia este semnată de Carmen Dobrescu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite