Pelerinajul Învierii pe străzile Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Credincioşii vor străbate străzile oraşului
Credincioşii vor străbate străzile oraşului

Duminică, după ce se va săvârşi cea de-a Doua Înviere, la ora 12.30, preoţii şi credincioşii de la diferite biserici vor pleca într-o procesiune pe la lăcaşurile de închinăciune, stabilite de Protopopiat drept centre de pelerinaj.

Pe traseu, credincioşii vor cânta „Hristos a înviat!" şi „Îngerul a strigat", vestind, asemenea femeilor mironosiţe, bucuria Învierii lui Iisus Hristos.

Astfel, la Biserica „Sf. Nicolae" vor veni preoţii şi credincioşii de la Biserica „Sf. Treime - Tocile" şi cei de la „Cuvioasa Parascheva"; preoţii şi credincioşii de la Biserica „Sf. Treime - Bariţiu", de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului" şi cei de la Biserica „Buna Vestire" se vor aduna la Biserica din Piaţa Sfatului.

De asemenea, la biserica de pe strada Aurel Vlaicu vor veni preoţii şi enoriaşii din Tractorul, iar la lăcaşul de pe B-dul Saturn vor veni cei din Astra şi Răcădău. În Centrul Civic, vor sosi pelerini din Triaj, Craiter şi de la Biserica „Sf. Gheorghe". Credincioşii din Dârste vor merge în pelerinaj la Biserica „Sf. Ioan" în Noua.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite