Pe 31 mai, poliţiştii din ţară vor protesta la birou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu au voie să facă grevă, oamenii legii vor protesta altfel: vor sta la serviciu doar opt ore şi nu vor mai aduce de-acasă consumabile pentru birou.

 „Nu este normal ca această reducere de 25% să fie la nivel de individ şi nu la nivel de buget consolidat. Nu avem dreptul să facem grevă, nu va fi niciun poliţist în stradă pe data de 31 mai, dar vom sta la serviciu doar opt ore. Nu vom rămâne peste program şi nu vom mai face ore suplimentare. Cetăţenii pot sta liniştiţi, în schimb, fiindcă le vom avea grijă de siguranţa lor", a spus comisarul şef Marin Gruia, preşedintele  Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalul Contractual din România (FNSLI).

Sindicaliştii din toată ţara, care s-au întâlnit azi la Predeal, sunt decişi să nu mai vină cu niciun bun de-acasă pentru a dota birourile Poliţiei. „Noi am cumpărat mobilier, noi scoatem bani din buzunar pentru hârtie, pentru reparaţiile la maşinile de serviciu, dar aceste lucruri nu se vor mai întâmpla", a spus comisarul şef Marin Gruia.

CITEŞTE ŞI:

Vasile Blaga: „Ne-am boierit, nu mai ştim să mergem cu trenul!" 

Vasile Blaga: „Veniturile poliţiştilor se vor reduce cu 25 % doar pe 6 luni"!?

Reducerile salariale ar putea să ne lase fără poliţişti

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite