Patru hoaţe din Craiova au venit să dea lovitura la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craioveanca de 40 de ani a fost arestată preventiv Foto.Adevărul Braşov
Craioveanca de 40 de ani a fost arestată preventiv Foto.Adevărul Braşov

Femeile au acţionat după un plan bine stabilit şi, acum două zile, au vrut să dea lovitura în casa unei bătrâne de 82 de ani, din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Braşov.

Concret, cele patru femei au intrat în curtea imobilului unde locuieşte bătrâna, cu intenţia de a-i fura bunuri din casă. Pentru a-şi putea duce planul la bun sfârşit, trei dintre ele i-au atras atenţia femeii de 82 de ani şi i-au cerut un pahar cu apă.  În tot acest timp, a patra individă, o craioveancă de 40 de ani, a escaladat o fereastră lăsată deschisă şi a intrat în casă. Nu a furat însă nimic şi a ieşit tot pe geam. Numai că, în acel moment, a dat nas în nas cu o vecină a bătrânei.

„Suspecta principală a ieşit din casă, tot pe fereastră, fără a avea bunuri sustrase asupra sa, moment în care a fost observată de o vecină a proprietarei casei unde intrase, pe care a agresat-o fizic,pentru a-şi asigura scăparea, dar vecina a reuşit să o imobilizeze, până la sosirea poliţiştilor. Suspecta a fost reţinută de poliţişti şi prezentată magistraţilor braşoveni, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie. Instanţa de judecată a dispus arestarea ei preventivă pentru 20 de zile. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a grupului menţionat", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite