Braşov: O maşină a intrat într-un grup de oameni. Patru persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane, printre care un copil de 7 ani, au ajuns în această seară la spital, după ce o maşină a intrat într-un grup de oameni aflaţi în faţa unui bar din Zărneşti, transmite Realitatea TV.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:30, în faţa unui bar, la ieşirea din Zărneşti, spre Poiana Mărului. Şoferul autoturismului a reuşit să fugă, iar acum este dat în urmărire.

Martorii spun că o maşină în care se aflau trei persoane a accelerat şi a intrat deliberat într-un grup de oameni care stăteau de vorbă. În urma accidentului, patronul barului, un prieten al acestuia, dar şi un copil de şapte ani au fost răniţi.

Victimele au ajuns la Spitalul Judeţean din Braşov, iar copilul a fost dus la spitalul de peditarie, cu răni la cap şi la picior.

Imediat după accident spiritele s-au încins, aşa că poliţiştii sosiţi la faţa locului au fost nevoiţi să facă uz de armă pentru a-i linişti pe cei prezenţi.

Martorii mai spun că poliţiştii au tras două focuri de armă pentru a-i opri pe cei din maşină, care au încercat să fugă. Poliţiştii spun că vor continua cercetările în acest caz.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite