Brașovenii au luat cu asalt Patinoarul Olimpic FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul Olimpic a devenit neîncăpător pentru brașoveni
Patinoarul Olimpic a devenit neîncăpător pentru brașoveni

Baza sportivă de cinci stele a fost deschisă pentru prima dată publicului, în această seară.

Deși inițial arena se dorea a fi deschisă doar pentru o singură serie, care se întindea pe parcursul a circa 90 de minute, organizatorii au fost nevoiți să prelungească perioada de timp cu încă 90 de minute.

Patinoar Olimpic

Iubitori ai patinajului sau nu, oamenii s-au înghesuit cu mic cu mare, iar distracția a fost la ordinea zilei. Peste 700 de brașoveni și nu numai au luat cu asalt baza sportivă, iar cei mai fericiți au fost copiii, care au patinat singuri, sau alături de părinți și bunici.

Patinoar Olimpic 1

Din cauza afluenței de public, organizatorii au fost luați pe nepregătite, stocul de bilete inițial fiind epuizat în 30 de minute. Astfel, timp de aproape o oră s-au format cozi de zeci de metri, dar oamenii au așteptat răbdători primul contact cu gheața.

Patinoar Olimpic 2

"Nu ne așteptam să vină chiar atât de multă lume, dar am încercat să nu lăsăm pe nimeni pe afară și vom extinde programul. S-a vândut un număr dublu de bilete față de cât preconizam inițial, dar am făcut tot posibilul să-i mulțumim pe toți.

Patinoarul va fi deschis și săptămâna viitoare, urmând să avem câte două serii în fiecare zi, după ora 18.00. Prețurile vor rămâne aceleași, 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii", a declarat șeful Direcției pentru Sport, Florin Florea.

Patinoar Olimpic 3

"Am venit de la Târgu-Mureș special pentru acest patinoar. Sunt un mare iubitor al patinajului și mă bucur că avem o astfel de bază în țară. O să fac aproape șase ore pe drum dus-întors, dar se merită. Este o plăcere să patinezi în asemenea condiții", crede și Attila Hunor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite