Pârtia Bradul din Poiana Braşov este practicabilă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţia a fost în toi, chiar şi la ore târzii
Distracţia a fost în toi, chiar şi la ore târzii

Turiştii care ajung în acest weekend la Poiana Braşov mai pot schia pe pârtia Bradul, a declarat Emil Fărcăşanu, şeful şcolii de monitori din staţiune. Chiar dacă temperaturile ridicate din ultimele zile, care au ajuns şi la 8 grade Celsius, au mai topit stratul de zăpadă de pe pârtie, monitorii de schi l-au completat cu zăpadă adusă din pădure.

Cei care vin în staţiune fără echipamentul adecvat, îl pot închiria cu 40-50 de lei pe zi, cu reducere pentru copii. O cartelă la telecabină costă 120 de lei pe zi, cu urcări şi coborâri nelimitate. De asemenea, cine doreşte să înveţe să schieze trebuie să scoată din buzunar 60 de lei pe oră pentru instructorul de schi.

Şi la Predeal, pe pârtia Clăbucet Sosire se mai schiază, deşi au apărut şi porţiuni fără zăpadă. Ambele pârtii beneficiază de iluminat nocturn până la ora 21,00, dar se poate prelungi la cerere.
Schiorii experimentaţi, obişnuiţi cu trasee mai complicate, trebuie să ştie că nu pot folosi pârtiile Kanzel, Postăvarul sau Lupului din cauza lipsei stratului de zăpadă, acestea nefiind dotate cu tunuri pentru producerea zăpezii artificiale, ca pe pârtia Bradul.
Turiştii care nu schiază şi vor să se relanseze înotând o pot face la Parcul Acvatic de la ieşirea din Braşov spre Sighişoara, unde există şapte bazine de înot, trei piscine, saune, tobogane şi bazine cu apă încălzită, în aer liber.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite