Parlamentarii ungari fac şedinţă la Sfântu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subcomisia de tineret a Parlamentului ungar va organiza o şedinţă de lucru la sediul Consiliului Judeţean Covasna.

Delegaţia a sosit în judeţ la invitaţia Asociaţiei Tinerilor din judeţul Covasna şi a Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Covasna, informează MEDIAFAX.
Gruman Robert, preşedintele Asociaţiei Tinerilor din judeţul Covasna (HARIT), a anunţat că la Sfântu Gheorghe se va desfăşura, sâmbătă, şedinţa de lucru a subcomisiei de tineret a Parlamentului Ungariei, condusă de parlamentarul Kapus Krisztian.
Gruman a precizat că este aşteptată o delegaţie ungară de zece membri, care va sosi vineri seara.
Preşedintele CJ Covasna, Tamas Sandor, a declarat că instituţia pe care o conduce sprijină iniţiativa HARIT de a invita Subcomisia de tineret a Parlamentului de la Budapesta.
„Desigur că am fost şi voi fi partener pentru proiecte concrete, când sunt viabile, şi această invitaţie şi această şedinţă extraordinară a acestei subcomisii, care va fi prima oară în afara Ungariei, este şi un mesaj foarte important din partea comisiei respective", a spus Tamas.
Tischler Ferenc, directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Covasna susţine că tineretul din judeţul Covasna va avea „un nou început" prin această şedinţă. El a precizat că la şedinţa de lucru va prezenta cerinţele organizaţiilor de tineret din judeţ, proiectele care au avut loc, precum şi cele care vor fi implementate.
„M-aş bucura mult dacă am putea să aducem aici şi Comisia de tineret a Parlamentului României sau chiar să aibă loc o şedinţă comună a celor două comisii la Sfântu Gheorghe", a conchis directorul DJTS Covasna.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite