Parcul auto al RAT Braşov a fost prădat de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei indivizi au intrat în parcul auto şi au furat 14 acumulatori, montaţi pe şapte troleibuze. 

Suspecţii au comis furtul în noaptea de 9 spre 10 aprilie. Indivizii au intrat prin efracţie în parcul auto al RAT Braşov şi, prin tăierea unor cabluri electrice, au reuşit să fure cele 14 baterii auto, pe care le-au încărcat într-o maşină. Un angajat al RAT a sesizat dispariţia acumulatorilor şi a sunat repede la Poliţie.  

După numai câteva ore, poliţiştii i-au prins pe indivizi pe strada 13 Decemebrie. Maşina cu care se deplasau a fost trasă pe dreapta, iar poliţiştii au găsit în autoturism 8 dintre cele 14 baterii furate. Celelalte şase fuseseră deja valorificate în cursul dimineţii respective la un centru de primire material refolosibile din municipiul Braşov, de unde au fost recuperate ulterior de poliţişti. 

Hoţii, trei covăsneni de 27, 26 şi 17 ani, au fost conduşi la audieri. Suspecţii majori au fost reţinuţi de poliţişti şi prezentaţi magistraţilor braşoveni, care au dispus cercetarea lor în stare de libertate, alături de suspectul minor, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite