Parcul Tractorul a devenit Parcul Sportiv Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fitness în aer liber, piste pentru role, terenuri de fotbal şi baschet şi copaci proaspăt plantaţi. Acestea sunt noile variante de petrecere a timpului liber propuse de edili.  

Fostul parc „Tractorul" va fi o amintire. „Avem Patinoarul Braşov, piste pentru role, aparatură pentru fitness, terenuri de fotbal şi baschet. Am refăcut locurile de joacă pentru copii şi am îmbunătăţit iluminatul public. Accesul în parc se va face şi pe timp de noapte, camerele de la patinoar fiind cu infraroşu", a spus George Scripcaru, primarul Braşovului. În plus, în parc tronează o fântână arteziană iluminată pe timp de noapte.

În acelaşi timp, Primăria a investit şi în renovarea Grădiniţei nr. 34, aflată în interiorul parcului. „Să sperăm că acolo vom face descoperiri de noi talente, patinatori sau hocheişti", a mai spus primarul.

Cei mai încântaţi de noul parc sunt copiii, care au ieşit la joacă, cu mingea sau cu rolele. Aparatele de fitness au fost preferatele celor mai în vârstă.

„Mă bucur că am acum un loc special unde să mă pot plimba cu rolele. Este foarte frumos aici şi îmi place că mă pot întâlni cu prietenii", a spus Ioana Gavrilă, de 12 ani, elevă.

Investiţie importantă

Renovarea şi extinderea parcului la peste 40 de hectare a fost posibilă datorită unui proiect de cofinanţare depus de municipalitate la Administraţia Fondului pentru Mediu. Investiţia se ridică la 533.200 de lei. 2,19% din cheltuieli au fost suportate de municipalitate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite