Braşov: Gorbunov, audiat la Parchetul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Gorbunov, audiat la Parchetul Braşov
Braşov: Gorbunov, audiat la Parchetul Braşov

Procurorii au cerut aducerea lui Serghei Gorbunov la Braşov. El a fost transferat de la Aiud la la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Codlea, de unde a fost adus la Parchetul Curţii de Apel Braşov.

Serghei Gorbunov este audiat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, în urma unei plângeri pe care a depus-o cetăţeanul moldovean împotriva unor persoane a căror identitate nu a fost făcută publică de către procurori.

„Gorbunov a depus o plângere penală, dar nu vă pot da mai multe amănunte acum. Ceea ce vă spun sigur este că acest caz nu are legătură cu dosarul atacului de la casa de schimb valutar”, a declarat procurorul Ramona Diaconu, purtător de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Braşov.

Serghei Gorbunov este suspect în cazul atacului armat din 29 ianuarie, de la casa de schimb valutar de pe strada 15 Noiembrie, din Braşov, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia, este condamnat pentru fapte similare şi a ieşit din Penitenciarul Craiova pentru o perioadă de trei luni, pe motive medicale, dar fără a reveni la termenul stabilit.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite