Braşov: Parastas cu gogoşi, pentru „moartea dreptului la proprietate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Ocolitoarea Braşovului, Vankay a împărţit gogoşi şoferilor nervoşi că trebuie să intre prin oraş, pentru că Ocolitoarea Braşovului a fost blocată pentru a noua oară de protestatarul braşovean.

Cu toate că a fost la un pas de a face puşcărie în urmă cu 2 zile, pentru că a blocat un drum de utilitate publică, Ladislau Vankay a recidivat. Ocolitoarea oraşului a fost din nou blocată de braşoveanul care a obţinut prin hotărâre definitivă şi irevocabilă terenul pe care a fost construită breteaua.

„Am primit doar «gogoşi» de la Primărie aşa că asta împart şi eu acum. Gogoşi pentru moartea dreptului la proprietate din România, chiar de Ziua Morţilor”, le-a spus Vankay tuturor şoferilor cărora le-a blocat drumul.

Oamenii legii au ajuns şi ei la faţa locului şi au redirecţionat traficul prin oraş. Odată ce a terminat de împărţit pomana, bărbatul şi-a adunat lucrurile şi a plecat, înainte de a fi din nou luat pe sus de poliţişti. A lăsat însă drumul blocat cu un lanţ. Oamenii legii au chemat un lăcătuş care a tăiat „bariera” şi traficul a fost reluat în jurul orei 12.15 minute.


Cum a blocat Vankay drumul în trecut, vedeţi în:


Vankay, la un pas de închisoare

780.000 de euro ceruţi pentru terenul de sub pod

Cărămizi pe Ocolitoarea Braşovului

Ocolitoarea Braşovului, blocată cu acte în regulă?

Intrarea în Braşov, luată în posesie

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite