Braşov: Păgubiţii lui Bejliu au fost sfătuiţi de un avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Păgubiţii lui Bejliu au fost sfătuiţi de un avocat
Braşov: Păgubiţii lui Bejliu au fost sfătuiţi de un avocat

Peste 20 de familii păpgubite de Constantin Bejliu s-au întâlnit în această seară cu un avocat recomandat de Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului,  pentru a fi sfătuiţi în legătură cu recuperarea  banilor pe care i-au investit în apartamentele fantomă.

Locuitorii blocurilor de pe strada Laminoarelor nr. 12 şi 14, din cartierul Noua,  unde Bejliu a ridicat două imobile de garsoniere au primit sfaturi de la avocatul Liviu Goga, care şi-a luat angajamentul de a-i consilia pe oameni în legătură cu procedurile ce ar conduce la recuperarea banilor sau a dreptului de proprietate pentru garsonierele în care locuiesc cu antecontract. „Eu am fost astăzi la Bejliu şi mi-a zis că nu are de unde să-mi dea banii pentru că e în faliment. Nu ştiu ce să mai cred. Ne-a luat banii, dar case nu ne-a dat”, a spus Valerică Grecu, unul dintre păgubiţi. Oamenii sunt speriaţi mai ales că terenurile pe care au fost construite cele două imobile sunt ipotecate unor bănci, iar acum o firmă cu statut de executor judiciar a preluat toate afacerile avocatului Bejliu şi încearcă să recupereze banii.

Vor rămâne în pană de curent

Locatarii blocurilor riscă să rămână mâine seară în înuneric, deorece facturile la curent nu au fost achitate de către responsabilul care adună banii lunar, o rudă de-a lui Bejliu, care ar fi ar fi plecat în luna de miere. „Eu am plătit la curent 130 de lei. Ne-am săturat de toată situaţia asta. Am un copil de crescut şi plătesc rate la bancă de trei ani la un apartament de care nu sunt sigură că va fi al meu. Cu anteconstractul nu pot nici măcar să-mi fac buletin”, a spus Mihaela, una dintre locatarele blocului lui Bejliu.  Până una alta, oamenii au cerut o păsuire a plăţii datoriilor la Electrica, care se ridică la până la 9.500 de lei vechi.

Citiţi întreaga poveste a păgubiţilor aici!

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite