Braşov: 19,6 milioane lei, majorare de capital la Orizont Turism Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: 19,6 milioane lei, majorare de capital la Orizont Turism Predeal
Braşov: 19,6 milioane lei, majorare de capital la Orizont Turism Predeal

SIF Transilvania (SIF3), proprietarul Orizont Turism Predeal, a subscris, în intervalul mai - iulie, acţiuni în valoare de 17 milioane de lei la majorarea de capital a firmei hoteliere, după ce în prima etapă a operaţiunii a cumpărat titluri de 2,6 milioane de lei.

Astfel, valoarea cu care SIF Transilvania participă la majorarea de capital a firmei din Predeal este de 19,6 milioane de lei.
SIF Transilvania a subscris, în perioada mai - iulie, 6,8 milioane de acţiuni, la un preţ de 2,5 lei pe unitate, valoarea subscrierilor ridicându-se la 17 milioane de lei, după ce în prima etapă a operaţiunii societatea a cumpărat 1,06 milioane de titluri, în valoare de 2,6 milioane de lei.

Firma a anunţat iniţial că intenţionează să-şi majoreze capitalul social cu 24,4 milioane de lei, de la 19,3 milioane de lei la 43,7 milioane de lei, prin aport în numerar, pentru finalizarea programului de investiţii.

SIF Transilvania controlează firma hotelieră în proporţie de 99,11%. Titlurile Orizont Turism Predeal se tranzacţionează pe piaţa Rasdaq, iar cel mai recent transfer a avut loc la data de 9 februarie, la preţul de 1,41 lei pe unitate. La această cotaţie, capitalizarea firmei se ridică la peste 10,9 milioane de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite